CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Hasta Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 32858
Sultangazi 22 Ocak 2024 00:17
Videoyu Aç CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Hasta Ziyaretinde Bulundu
A
a

İki yıldan bu yana amansız hastalıkla mücadele eden Üzeyir Karakula'yı hasta yatağında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Karakula Ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Uzun bir süredir tedavi altında olan Üzeyir Karakula Sağlığına kavuşmak için büyük çaba gösteriyor. Geçtiğimiz ay eşiyle birlikte umre ziyaretinde de bulunan Üzeyir Karakula, umre dönüşü fenalaşarak tedavi altına alınmıştı.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet Üzeyir Karakula’yı evinde ziyaret ederek aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Üzeyir Karakula’nın sağlığına kavuşarak yeniden aramıza dönmesi için temennilerde bulundular.



Av. Ali Acar, Geçmiş olsun ziyaretinin ardından şunları söyledi. “ Dostlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Üzeyir Canımızın sağlığının bozulması bizleri üzdü. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşarak eski günlerine geri döner. Üzeyir kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Umarım kardeşimiz bir an önce sağlığına kavuşur” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat