BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEDAI KARAKOL ADAYLIK BASIN AÇIKLAMASI

Okunma: 9528
Sultangazi 28 Şubat 2024 00:09
Videoyu Aç BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEDAI KARAKOL ADAYLIK BASIN AÇIKLAMASI
A
a

Sevgili Gaziosmanpaşa Halkı ve Basın Mensupları

Bugün, Türkiye'nin ve Gaziosmanpaşa'nın geleceği için bir adım daha attığımızı duyurmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle Büyük Birlik Partisi'nin Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olarak seçimlerde yer alacağımı gururla açıklamak istiyorum.

Gaziosmanpaşa'nın değerli sakinleri, uzun yıllardır bu güzel semtte yaşayan biri olarak, bu toprakların ne kadar kıymetli olduğunu ve bu ilçenin sorunlarını yakından biliyorum. İşte bu bilinçle, Gaziosmanpaşa'nın daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir ilçe olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum.

Vizyonumuz, Gaziosmanpaşa'yı çağdaş ve sürdürülebilir bir ilçe haline getirerek yaşam kalitesini artırmak için çalışmak, altyapıyı güçlendirmek ve vatandaşlarımızın her ihtiyacını karşılayacak bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmektir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye kadar her alanda daha iyi bir hizmet sunmayı hedefleyen bir yönetim anlayışıyla yola çıkıyoruz. Bu doğrultuda, Gaziosmanpaşa'da daha güvenli ve modern konutlara erişimi sağlamak, ihtiyaç sahiplerine parti ayrımı yapmaksızın yardım ulaştırmak, şehrin dış mekanlarını daha ferah yeşil alanlarla donatmak ve bu alanlarda sokak hayvanlarına sahip çıkarak bakımlarını, sağlık kontrollerini ayrıca barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çaba göstereceğiz.

Gaziosmanpaşa'nın her bir bireyine eşit ve adil bir şekilde hizmet etmek için buradayım. İnancım odur ki, birlik ve beraberlik içinde el ele verdiğimiz sürece, Gaziosmanpaşa'nın potansiyelini en üst seviyede kullanabilir, daha güçlü bir geleceği birlikte inşa edebiliriz.

Değerli hemşerilerim, bu kutlu yolda sizlerin desteklerini ve dualarınızı bekliyor, birlikte daha aydınlık yarınlara yürüme umuduyla sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Saygılarımla,

Fedai Karakol
Büyük Birlik Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat