Benim Başkanım Av. Abdurrahman Dursun

Okunma: 27651
Sultangazi 12 Aralık 2023 21:22
Videoyu Aç Benim Başkanım Av. Abdurrahman Dursun
A
a

Sultangazi'ye değer katan, hayata geçirdiği projelerle Sultangazi halkının refahını ve mutluluğunu artıran. Kimsesizin, yoksulun, dulun, yetimin elinden tutan, onların derdiyle dertlenen kişidir Av. Abdurrahman Dursun.

Sultangazililerin her türlü sorununa koşan, Emeğe değer veren, Esnafın derdinden anlayan, yol arkadaşlarını el üstünde tutan, dürüstlükten, onurundan taviz vermeyen bir kişiliktir Av. Abdurrahman Dursun.

Hayata geçirdiği her proje, Sultangazi’ye kazandırdığı her eser, bu ilçeye değer katmıştır. İnsanların yaşamını kolaylaştırmıştır. Kadınlar, gençler, yaşlılar kısacası bu ilçede yaşayan her insan bu nimetlerden yararlanmıştır. Bu eserlerin mimarıdır Av. Abdurrahman Dursun.

Vatandaşın derdiyle dertlenen, sevincine ortak olan onların acı ve tatlı günlerinde yanında bulunan kimliktir Av. Abdurrahman Dursun. Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa onun yanındadır. Çözümün adresi, çaresizin çaresidir. Haksızlığa uğrayanın yanında, güçsüzün, düşkünün can simididir Av. Abdurrahman Dursun. 

Emeğin en yüce değer olduğunu bilince çıkarmış, emekçinin insanca yaşamasını isteyen ona kol kanat geren Başkanın adıdır Abdurrahman Dursun, İşsizin, engellinin, kimsesizin, çaresizin kimidir Abdurrahman Dursun.

Bütün bu saydığımız özellikleri üzerinde taşaysan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bir dönem daha Sultangazi’ye başkan olmalı. Yoksulu, yetimi, öksüzü, engelliyi ve dar gelirliyi bir başına bırakmamalı.

Sultangazi’nin dört bir yanını aydınlatan ışık, bir dönem daha aydınlatmaya devam etmeli. Yaşanılır bir Sultangazi, modern bir Sultangazi olma yolunda atılan adımlar sekteye uğramamalı. Sultangazi Sultan Şehir olana kadar bu kutlu yürüyüş devam etmelidir.

Halkın büyük teveccühünü arkasına alan, yediden yetmişe herkesin sevdiği kimliktir Av. Abdurrahman Dursun. Yaşanılır bir Sultangazi için gecesini gündüzüne katan Sultangazi sevdalısıdır Av. Abdurrahman Dursun. Gençlerin, çocukların ve kadınların yarına umutla bakabilmesi için bir umuttur Av. Abdurrahman Dursun.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat