Başkan Yasin Kul, İsmetpaşa Mahalle Sakinleriyle Çay İçip Sohbet Etti

Okunma: 6375
Sultangazi 5 Haziran 2022 16:47
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul, İsmetpaşa Mahalle Sakinleriyle Çay İçip Sohbet Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İsmetpaşa Mahallesinde Vatandaşların ikram ettiği çayı içerken vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Hafta sonu gerçekleşen ve İlçe Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği buluşmada, İsmetpaşa Mahallesi’nde ki komşularıyla bir araya gelen Yasin Kul, vatandaş tarafından ikram edilen çayları içti. İsmetpaşa mahalle sakinlerinin dile getirdiği çeşitli talepleri dinledi. Bazı talepleri not alarak gerekli makamlara bildireceğini iletti. Önümüzdeki seçimde Sultangazi Belediyesini aldıklarında tüm olumsuzlukların üstesinden geleceklerini söyledi.



Özellikle çocuklarla bolca zaman geçiren Yasin Kul, çocukların eğitim durumu, derslerindeki başarısı, mahallede eksik olan oyun parkları ve alanları konusunda uzun uzun sohbet etti. Çocuklar Başkan Kul’un etrafını sararak mahallede eksiklikleri tek tek dile getirdi. Kul, “Yeniden Refah iktidarında gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik çok büyük yenilikler yapılacağının müjdesini verdi. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz hayallerini yurt dışında değil, güzelim ülkemizde gerçekleştirecekler” dedi. 



Özelikle yaşlılar ve çocuklarla yakından ilgilenen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “Bu tür ziyaretleri sık sık tekrarlıyoruz. Halkımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Halkımız mutlu olmadıktan sonra bizim mutlu olmamız mümkün değil. Halkımız her geçen gün biraz daha yoksullaşmaktadır. Alım gücü düşen dar gelirli çıkar yol aramaktadır. Tek çıkar yol Yeniden Refah Partisi iktidarıyla gerçekleşecek, 94 Ruhuyla ülke şaha kalkacaktır. Umutsuzluğa, karamsarlığa yer yok. Unutmayın ki Allaha şükürler olsun ki Yeniden Refah Partisi var. Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan var ” dedi.    


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat