Başkan Yasin Kul, Çat 25 Spor Kulüp Başkanını Ziyaret Etti

Okunma: 9463
Sultangazi 10 Mart 2022 18:28
Videoyu Aç Başkan Yasin Kul, Çat 25 Spor Kulüp Başkanını Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ve Başkan Yardımcısı Mesut Alkan geçtiğimiz gün yeni sezonda giyecekleri formayı tanıtan Çat 25 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yasin Kul, Çat Spor Büyük Sorumluluklar Omuzlamıştır

Başkan Yasin Kul, “Çat 25 Spor yeni olmasına rağmen büyük sorumluluklar üstlenen bir kulübümüzdür” dedi. Çünkü Çat 25 Spor Kulübümüz, bir yandan Erzurum’u, Bir yanda İlçemiz Çat’ı diğer taraftan Sultangazi’yi ve en önemlisi de İstanbul’da yaşayan Çatlıları temsil etmektedir. Bundan dolayı Çat Sporumuzun omuzlarına büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Ben bu spor kulübümüzün bu sorumluluğun bilincinde olarak kendisine yakışan mücadeleyi vereceğine olan inancım tamdır. Hedefimiz grubumuzda şampiyonluktur” dedi. 



Abdullah Eroğlu, Hedefimizde Yeni Şampiyonluklar Var


Çat 25 Spor Kulübü Başkanı Abdullah Eroğlu, gerçekleşen ziyarette şunları söyledi. “ Öncelikle nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Ayaklarınıza sağlık hoş geldiniz safalar getirdiniz. Biz Çat 25 spor kulübünü kurarken en büyük desteği hemşerilerimizin gücünden aldık. Hemşerilerimiz güçlüyse biz güçlü olabiliriz şiarıyla yola çıktık. Çat 25 Spor Kulübümüz yeni olmasına rağmen geçtiğimiz sezon şampiyon olarak yüzlerimizi güldürdü. Yeni sezonda giyeceğimiz formaları da coşkulu bir tanıtımla kamuoyuna duyurduk. Hedefimizde yeni şampiyonluklar var. İnşallah bu sezonda şampiyon oluruz. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Teknik kadromuz, futbolcularımız, hocamız ve taraftarlarımızla birlikte yeni başarılara imza atacağız” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat