Başkan Dursun Sultangazi'nin Umudu Olmaya Devam Ediyor

Okunma: 10520
Sultangazi 24 Temmuz 2023 00:09
Videoyu Aç Başkan Dursun Sultangazi'nin Umudu Olmaya Devam Ediyor
A
a

2019 Mart ayında Sultangazi halkın taktiri ile göreve geldiği günden bugüne kadar vatandaşına ve ilçesine olumlu yönde katkı sağlayacak her türlü fikri, düşünceyi ve projeyi hayata geçirmeyi kendine görev edinen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Güzel bir Sultangazi için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşanılır bir Sultangazi için şahsı ve ekibiyle birlikte ilçemize değer katmak adına var gücüyle çalışan Başkan Dursun, ilçemize bir birinden güzel birçok kalıcı eser ve proje kazandırdı. Bugüne kadar modern bir Sultangazi için başlattığı projeler hayallerimizin ve hedeflerimizin de başlangıcı oldu.


Sultangazi’nin dört bir tarafında başlattığı bir birinden değerli çalışmalarla gönüllerde yer edinen Başkan Dursun, Cebeci Mahallesinde sona doğru yaklaşan Oto Galericiler sitesi ile göz doldurmaya vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor.
 

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun tarafından ilçeye değer, esnafımızın kazancına bereket katacak “Oto Galericiler Sitesi’nde sona yaklaşıldı.


Modern ve marka şehir olma yolunda her alanda faaliyetlerini sürdüren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçede bulunan tüm galericileri modern ve güvenli bir çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Otomobil ticareti sektörüne değer katacak ve modern şehirleşmeye katkı sağlayacak olan Sultangazi Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’ tamamlandığında sadece Sultangazi’ye değil, tüm bölgeye hizmet verecek.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Yaşanılır bir Sultangazi için halkımızın duaları ve desteği ile dur durak bilmeden emin adımlarla hizmet etmeye devam ediyoruz. Bize düşen Sultangazi’yi olması gerektiği yere getirip, görevimizi layıkıyla icra ederek, gönüllerde yer bulmaktır. Bütün hemşerilerimin hislerine tercüman olmak ve hatıralarında yer almak en büyük dileğimdir” dedi.


Başkan Dursun, şöyle devam etti “ Sultangazi marka bir ilçe olma yolunda ilerlerken bu başarı hepimize aittir. Bu başarını arkasında sizlerin desteği ve inancı bizlerin azmi ve kararlılığı vardır. Sultangazi’ye kazandırdığımız tüm eserlerimizi birlikte ürettik, birlikte gerçekleştirdik, birlikte değerlerimize sahip çıkıp, yaşam kalitemizi artırdık. Çünkü asıl mesele bir bütün olabilmek, çünkü asıl mesele işini memleket sevdasıyla yapabilmek ve kimsenin yapamadığını yapıp elini taşın altına koyabilmek cesaretini gösterebilmektir” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat