Başkan Dursun, Sultangazililerin Desteğini Arkasına Alarak Geliyor

Okunma: 37180
Sultangazi 22 Kasım 2023 00:21
Videoyu Aç Başkan Dursun, Sultangazililerin Desteğini Arkasına Alarak Geliyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye beklenenin çok üzerinde eser bırakarak bir ilke daha imza attı. Bilim ve sanat merkezinden mesire alanına, sosyal yaşam merkezinden ulaşıma kadar birçok alanda önemli projelere imza atan Dursun, modern bir Sultangazi için dişini tırnağına kattı.

Başkan Dursun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli ifade ettiği ‘Belediyecilik gönül işidir, belediyecilik aşk işidir. Belediyecilik, dertli insanların işidir’ sözünü harfiyen yerine getiren, Sultangazili vatandaşların derdiyle dertlenen onların mutluluğuna ortak olan bir Belediye Başkanı olmayı başardı.   


Hayata geçirdiği projelerle vatandaşın her türlü övgüsünü kazanan Başkan Dursun, ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendiren bir anlayışla yoluna devam ediyor. Yapılan kamuoyu araştırmalarında beklenenin çok üstünde beğeni Alan Başkan Dursun, Genel Merkez tarafından bir dönem daha başkan gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.


Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini Sultangazi’de sergileyen Sulatangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Güzel bir Sultangazi’yi mesai arkadaşlarımla birlikte inşa ettik. Bir sonraki dönem Sultangazili vatandaşlarımı daha mutlu ve huzurlu günler bekliyor. Bir döneme sığdıramadığımız projelerimizi bir sonraki dönemde hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Allah’ın izniyle buna hazırız. Sultangazili halkımızın her daim bizim yanımızda olduğunu biliyorum. Bundan en ufak bir kuşku duymuyorum” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat