Başkan Av. Abdurrahman Dursun Halktan Aldığı Büyük Destekle Yoluna Devam Ediyor

Okunma: 6907
Sultangazi 10 Eylül 2022 15:59
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun Halktan Aldığı Büyük Destekle Yoluna Devam Ediyor
A
a

Tevazu, samimiyet, kardeşlik sloganıyla saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, üç altın yılı geride bırakmak üzere. Mesaisinin büyük bir bölümünü halk ve esnaf buluşmalarıyla geçiren Başkan Abdurrahman Dursun, halktan gördüğü ilgi karşısında oldukça memnun.

Sultangazili hemşerileriyle ve esnafla sık sık sık sık bir araya gelerek İlçenin sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyerek çözüm odaklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Dursun, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklıyor.

İlçeye kazandırdığı bir birinden değerli eserlerle yaşanılır bir Sultangazi İnşa eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Allah’ın izniyle Sultangazi’mizi hep birlikte geliştirip güzelleştireceğiz. Modern bir Sultangazi hepimizin ortak eseri olacak. Mesai arkadaşlarımla gece gündüz demeden siz Sultangazililerin huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.     
   
Başkan Dursun, “Tevazu, samimiyet ve gayretle çalışarak “hep birlikte daha iyiye” sloganıyla çıktığımız bu yolda inanç var, gayret var, samimiyet var, coşku ve heyecan var. Halkımızdan aldığımız destek ve teveccüh bizleri daha ulvi hedeflere ulaştıracağı inancındayız. Seçildiğimiz günden bu güne başımızı yere eğdirecek hiçbir yanlış yapmadık. Halkımızın istek ve önerilerini hep dikkate aldık. Bir işi yaparken ihtiyaca cevap verip veremeyeceğine baktık. Hiç bir şekilde borçlanma yoluna gitmedik. Belediyemizin öz kaynaklarıyla en iyisini yapma gayreti içerisinde olduk. Sultangazi’mizi İstanbul’un en seçkin ilçeleri arasına çıkarmak için çalıştık çalışmaya devam ediyoruz” dedi.  
 
Sultangazi’ye kazandırdığı projelerin halk nezdinde büyük ilgi gördüğünü ve Sultangazililerin büyük desteğini arkasına aldığını hatırlatan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “kültür, sanat, eğitim ve sağlık alanında hayata geçirilen projelerin Sultangazi’nin daha yaşanılabilir örnek bir ilçe haline geldiğinin kanıtı olduğunu” söyledi.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat