Başkan Av. Abdurrahman Dursun Gönüllere Dokunuyor

Okunma: 17644
Sultangazi 12 Nisan 2023 15:00
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun Gönüllere Dokunuyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Ramazan Etkinlik alanında yaptığı konuşmada "Milletin derdiyle dertlenmeden, sevinçlerine ortak olmadan başarıyı yakalamak mümkün değildir" dedi.

Ramazan’ın Bereketini Hem Sultangazi’de, hem de Memleketi Adıyaman’da Vatandalar ile Paylaşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Milleti sevmeden, milletin derdiyle dertlenip sevincine ortak olmadan başarının yakalanamayacağını, “ Gönül Belediyeciliği” dediğimiz olgu, sadece seçim kazanmak için değil, gönülleri ve kalpleri fethetmek için vardır” dedi.
 
Bizim Derdimiz seçimi kazanmak değil, “gönülleri kazanmaktır “ diyen Dursun, “seçimden önce insanlarımızın kalbini kazanmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı göreve seçildiğimiz ilk andan itibaren halkımızın derdiyle dertlenmeyi, sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olmayı ilke edindik. Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere her alanda halkımızla birlik olmaya beraber olmaya özen gösterdik. Vatandaşımızın taziyesine, cenazesine eksiksiz katılarak onların acılarına ortak olduk. Onların acılarını yüreğimizde his ederek acılarını hafifletmeye çalıştık. Vatandaşın Düğününe, nişanına ve nikahına katılarak mutluluklarına ortak olduk. Yanlarında durarak sevinçlerini büyüttük.
 
Halkın sorununu, derdini kendi sorunumuz, derdimiz olarak gördük. Ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan herkesi eşit derecede kucakladık. Kısacası “ Gönül Belediyeciliğini” harfiyen uyguladık. Mahalle, sokak ve cadde ayrımı yapmadık. Bize oy veren vermeyen gözüyle kimseye bakmadık. Sultangazi Belediyesi’nin olanaklarını bütün mahallelere eşit pay ettik.
 
Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketinde bölgeye ilk giden Belediye olmanın yanı sıra her yönüyle hemşerilerimizin yardımına koştuk.  Koşmaya da devam ediyoruz. Ramazan’ın bolluk ve bereketini Depremzede vatandaşlarımızla paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onların acılarını hafifletmek için tüm olanaklarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat