Başarının Sırrı Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarında

Okunma: 57148
Sultangazi 5 Ağustos 2023 14:43
Videoyu Aç Başarının Sırrı Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarında
A
a

LGS ve YKS'yi geride bıraktık. Öğrencilerimiz aldığı sonuçlarla bizleri gururlandırdı. Kurumumuzda oluşturduğumuz sistemle Sultangazi Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarında başarı bir gelenek haline geldi.

YKS’ de tıp, mühendislik, hukuk, psikoloji ve eğitim fakültelerinde en iyi üniversitelere öğrencilerimizi yerleştirirken LGS’ de ise yüzdelik dilimle 50’ye yakın öğrencimizi nitelikli liselere yerleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.



         Öğrencilerimizin aldığı başarıda kurumumuzun genel yapısı ve yönetimi dışında akademik kariyerlerinde başarılı öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve rehber öğretmenlerimizin sınav stratejileri, zamanı verimli kullanma, soru analizleri, özgüven gelişimleri, sınav stresi ile başa çıkabilme ile ilgili çalışmaları önemli faktörlerdendir. Kurumumuzda ders içi etkinlikler müfredata uygun olarak öğrencilerimizin ilgisi doğrultusunda düzenleniyor, öğrencilerimizin derse etkin katılımı sağlanıyor ve ders içi materyallerle içeriği zenginleştiriyoruz. Bunun yanı sıra tüm sınıflarımızda bulunan akıllı tahta ve projeksiyon sistemi ile dersler görsel ve işitsel olarak aktarıldığı için konular daha çabuk kavranıyor, uzun uzun yazma gereğini ortadan kaldırarak zamandan tasarruf sağlanıyor.



       MEB ve ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda özellikle uzun paragraf sorularını çözmeyi kolaylaştırmada, sınava hazırlık sürecinde ve sınav anında zamanı verimli kullanmada, odaklanma ve dikkat eksikliğine çözüm olmada faydası oldukça fazla olan Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimini tüm öğrencilerimize sunarak eğitimde kolaylığı ve başarı oranını artırıyoruz.



       Eğitimlerimizi her ne kadar kurumumuzda gerçekleştiriyor olsak da eğitim evde de devam eden bir süreç olduğundan sınavlara hazırlık sürecinde aile ile işbirliği içerisinde ilerlemek büyük önem taşır. Sınava hazırlık sürecinde bizlerin velilerimizden beklentisi, öğrencilerimizin bireysel çalışma düzenlerini destekleyerek, motivasyonlarını yüksek tutmalarında katkıda bulunmalarıdır. Bu nedenle sınav hazırlık sürecinde velilerimiz ile düzenli bir iletişim sürdürüyor, öğrencimiz hakkında sürekli bilgi paylaşımı yapıyor ve öğrencilerimizin eğitim hayatını birlikte planlıyoruz.












 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat