Av. Ali Acar'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

Okunma: 3635
Sultangazi 15 Aralık 2022 20:30
Videoyu Aç Av. Ali Acar'dan Ekrem İmamoğlu'na destek
A
a

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıktı.

Kararın ardından Tepkisini dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar, Saraçhanede ki buluşmaya katılarak Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.  



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararı verildi.



İmamoğlu'nun çağrısı üzerine yüzbinlerce İstanbul’lu Saraçhane'de toplandı. Çok sayıda siyasi parti ve meslek örgütü de İmamoğlu'nun çağrısına destek verdi. 'Hükümet istifa' demokrasi ve adalet sloganları yankılandı.



Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Av. Ali Acar ve Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi  bir önceki dönem Belediye meclis üyesi İsmail Akkaya Saraçhaneye giderek Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat