Av. Ali Acar'a Ramazan Etkinlik Alanında Büyük İlgi

Okunma: 20993
Sultangazi 15 Mart 2024 11:25
Videoyu Aç Av. Ali Acar'a Ramazan Etkinlik Alanında Büyük İlgi
A
a

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında kurulan yöresel stantlar, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar'ın etkinlik alanına yaptığı ziyaret ise etkinliğin öne çıkan anlarından biri oldu.

Av. Ali Acar, Ramazan ayının manevi atmosferine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Sultangazi Belediyesi tarafından kurulan yöresel stantları tek tek ziyaret etti. Her bir stantta  stant sahipleriyle yakından ilgilenen Acar, ziyaretçilerle de keyifli sohbetler gerçekleştirdi.


 
Ramazan ayının ruhunu yansıtan bir deneyim sunarken, Av. Ali Acar'ın ziyaretiyle de birlik ve beraberlik mesajları verildi. Etkinlik alanında Adıyaman ve Gerger kültürüne tanıtan dernek yetkilileri ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. 


 
Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı kültürlerin tanıtıldığı etkinliklere ev sahipliği yaparak, vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek. Av. Ali Acar'ın etkinlikteki varlığı ise hem bölgesel değerlerin tanıtımına katkı sağladı, hem de katılımcılar arasında hoş bir muhabbet ortamı oluşturdu. Bu tür etkinlikler, kültürel çeşitliliğin korunması ve aktarılması açısından büyük önem taşımaktadır.









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat