Av. Ali Acar, Taziyeden Taziyeye Koştu

Okunma: 7865
Sultangazi 12 Ocak 2024 23:18
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Taziyeden Taziyeye Koştu
A
a

CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, beraberindeki heyetle birlikte bir günde beş tane taziyeye katıldı. Ölmüşlerin ruhuna Fatiha okuyan Acar, cenaze sahiplerine başsağlığı ve sabır diledi.

Adıyaman Vakfında iki taziyeye katılan Av. Ali Acar’a CHP Gerger bir önceki dönem ilçe Başkanı Aziz Acar, Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Ramazan Yıldırım,  Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş ve Güler Acar eşlik etti.  



Yurt dışında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Hacı Halıt’ın Torunu Ferhat Arslan’ın ruhuna Fatihalar okundu dualar edildi. Acar aile bireylerine başsağlığı ve sabır diledi.



Buradan Uygurlar Derneğine geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyet Besirye Yeşilkaya’nın taziyesine katıldı. Merhumenin ruhuna okunan Kuranı kerim ayetleri dinlendi. Fatihalar okundu. Cenaze yakınlarına taziyeler bildirildi.



Buradan Esentepe Mahallesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Camii’ne gecen Acar ve beraberindekiler Cenaze yakınına taziyelerini bildirip başsağlığı dileklerini iletti.



Son olarak Malatya İli Pütürge İlçesi Sevitler Köyü Yardımlaşma Dayanışma Derneğinde ki taziyeye uğrayan Av. Ali Acar, cenaze sahiplerinin acısını paylaştı. Başsağlığı ve taziyelerini paylaşan Acar, günün ilerleyen saatlerine kadar ziyaretlerini devam ettirdi.














 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat