Av. Ali Acar, Memişoğlu Gayrimenkulü Ziyaret Etti

Okunma: 4931
Sultangazi 11 Ocak 2024 03:06
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Memişoğlu Gayrimenkulü Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Memişoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Memiş'i makamında ziyaret etti.

Av. Ali Acar, Memişoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Memiş’i ziyaret etti. Bekir Memiş ile bir araya gelen Acar, İnşaat ve Gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu.



Ziyarette, küresel ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden birinin de inşaat sektörü olduğunu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Belediye Başkanı seçilmesi halinde sektörün sorunlarını çözme noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi İlçe Başkanı Av. Ali Acar’ı iş yerlerinde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Memişoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Memiş, “ Küresel ekonomik kriz ile birlikte zor zamanlardan geçen sektörümüz, şimdilerde rahat bir nefes almaya başladı. Konuyla alakalalı yerelde yaşadığımız sorunları Sayın Av. Ali Acar ile istişare ettik. Belediye Başkanı seçilmesi halinde sektörün sorunlarını yeniden gündeme getireceğiz. Ziyaretinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Av. Ali Acar ise şunları söyledi. “ Hemşerimiz Memişoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Memiş’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Bilindiği üzere bu dönem Belediye Başkan Aday Adaylık başvurum var. Bir hafta içerisinde adaylık açıklaması yapılacak. Tarafıma adaylık tebliği yapılmadığı için bu ziyaretimizi nezaket ziyareti olarak kabul etmenizi istiyorum. Partim uygun görür bizlere adaylık tebliği yapılırsa sizleri yeniden ziyaret edip hem sektörle ilgili konuları ayrıntılarıyla konuşup çözüm önerileri geliştireceğiz. Hem de desteklerinizi isteyeceğim” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat