Av. Ali Acar, Memiş Ailesinin Acısını Yüreğinde His Etti

Okunma: 4553
Sultangazi 12 Ocak 2024 01:28
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Memiş Ailesinin Acısını Yüreğinde His Etti
A
a

Dün büyük bir hüzün içerisinde son yolculuğuna uğurlanan 5 yaşındaki Muhammet Enes Memiş, için bugün Adıyaman Gönüllüler Derneğinde taziyeler kabul edildi.

Esentepe Mahallesi Adıyaman Gönüllüler Derneği’nde gerçekleşen taziye kabulünde perişan durumda olan baba ayakta durmakta zorlandı. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki heyetin katıldığı taziye ziyaretinde gözyaşları sel oldu.


 
Taziye ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çimen ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, kanaat önderi ve dernek balkanı eşlik etti.



Av. Ali Acar Taziye ziyaretinin ardından Gazetemize şu açıklamayı yaptı. “ Acılı ailenin acısını candan yürekten paylaşıyorum. Acılı baba iki yıl önce 11 yaşında bir evladını daha trafik kazasında kaybettiğini söyledi. İnanın yüreğimiz paramparça oldu. Ne diyeceğimizi, ne yapacağımızı bilemedik. Ben acılı aileye, anne ve babaya baş sağlığı ve sabır diliyorum” Allah mekanını cennet bahçesi eylesin. Peygamber efendimize komşu eylesin” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat