Av. Ali Acar, Kerim Odabaş'ın Kırk Yemeğine Katıldı

Okunma: 47306
Sultangazi 21 Ocak 2024 20:43
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Kerim Odabaş'ın Kırk Yemeğine Katıldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Kırk gün önce vefat eden Sultangazi'nin kanaat önderi, Kerim Odabaş'ın Kırk yemeğine katıldı.

Kerim Odabaşın sevenleri ve dostları Kırk yemeğinde Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi’ni tıklım tıklım doldurdu. Merhum Kerim Odabaşın ruhuna dualar edildi, Fatihalar okundu, lokmalar pay edildi.


 
Sultangazi’nin sevilen ve değer verilen kanaat önderlerinden, sivil toplum kuruluşları öncülerinden Kerim Odabaş’ın ölümü tanıyanları yasa boğmuştu. Kırk gün önce tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan Kerim Odabaş Canımız binlerce insan tarafından gözyaşları arasında Gazi Mezarlığına defin edilmişti.



Bugün Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı Gazi Cemevi'nde Merhum Kerim Odabaş hayrına  verilen Kırk yemeğine binlerce insan katılarak Kerim Odabaş, için dua etti. Kırk yemeğinin ardından gazetemize bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ Biz dostlarımızın acısını yüreğinde hissedenlerdeniz. Kerim Odabaş canımızın cenazesine ve kırk yemeğine katıldık. Dostumuz, arkadaşımız Akın Odabaş’ın acısını yürekten paylaşıyoruz. Merhum Kerim Odabaş’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Odabaş, ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.



Akın Odabaş ise şunları söyledi. “ Babamızın ölümü bizleri derinden sarstı. Kerim Odabaş, sadece bir baba değil dert ortağımızdı. Üzüntümüzü ve sevincimizi paylaşabileceğimiz arkadaşımızdı. Yüreğimizde kocaman bir boşluk bırakarak aramızdan ayrıldı. Yeri doldurulmayacak kadar bizim için değerliydi. En zor zamanımızda bile bize direnme azmi aşılayan bir önderdi. Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, olmak üzere tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.




 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat