Av. Ali Acar, Kangal Dernekler Federasyonu Gecesine Katıldı

Okunma: 18194
Sultangazi 21 Ocak 2024 10:08
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Kangal Dernekler Federasyonu Gecesine Katıldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Av. Ali Acar, Kangal Dernekler Federasyonu (KDF)'nu tarafından kuruluşunun 20. Yıl anısına özel düzenlenen geçeğe katılım sağladı.

Kangal Dernekler Federasyonu (KDF) Genel Başkanı Abbas Yaşar’ın ve yönetiminin günler öncesinden büyük emeklerle hazırlanan gece Sarıyer Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti.



Binler Bu Geceye Akın Etti

Siyasilerin, bürokratların, sivil toplum kuruluşu temsilcilerin, spor camiasının ve yüzlerce Sivaslının katıldığı gece tek kelimeyle muhteşemdi. Güzel bir geceye imza atan Federasyon başkanı Abbas Yaşar, Federasyonun kuruluşunun 20. Yılını kutlamanın haklı gururunu yaşadığını söyledi.



Abbas Yaşar Katılımcılara Teşekkür Etti

Abbas Yaşar yaptığı açılış konuşmasında Federasyonun kuruluşunda emeği geçen, bugüne kadar başkanlık yapan, yönetiminde yer alan herkese teşekkür ederek başladı. Kangal Dernekler Federasyonun aile sıcaklığında bir yer olduğunu ifade ederek, birlikte yol yürüdüğümüz derneklerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından gecemize katılan bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” dedi.



 Av. Ali Acar, KDF Başkanına ve yönetimine teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkanı Av. Ali Acar, Dernekler Federasyonu (KDF)’nun düzenlemiş olduğu muhteşem geceye katıldı. İşlerinin yoğunluğundan dolayı geceden erken ayrılmak zorunda kalan Acar, sosyal medya Facebook’tan Başkan Abbas Yaşar’a ve yönetimine bu güzel organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini illeti.






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat