Av. Ali Acar, İl Başkanlığının Düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneline Katıldı

Okunma: 42006
Sultangazi 20 Ocak 2024 09:11
Videoyu Aç Av. Ali Acar, İl Başkanlığının Düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneline Katıldı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı kentsel dönüşüm paneli düzenledi. Panelde konuşan Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni rezerv yapı alanı düzenlemesiyle bakanlığın hareket alanının genişlediğine dikkat çekti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı Şişli Cemal Reşit Rey Salonu’nda kentsel dönüşüm ve rezerv yapı alanıyla ilgili panel düzenledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt ve Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı Yüksek Şehir Plancısı Cihan Şehla’nın moderatörlüğünü üstlendiği panelde kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni yapılan rezerv yapı alanı düzenlemesinin etkileri konuşuldu.


 
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,  İBB iştiraki olan KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt ve binlerce davetli katıldı.


 
Panel sonrası gazetemize konuşan CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar,  İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu kentsel dönüşüm ve rezerv yapı alanıyla ilgili panel çok verimli geçti. Bu tür etkinliklerin sık sık yapılması gerekiyor. Bu etkinliği düzenleyen İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat