Av. Ali Acar, Esnaf Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Okunma: 15907
Sultangazi 9 Ocak 2024 22:37
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Esnaf Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor
A
a

Bugün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle muhteşem bir performans sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Belediye Başkanlarını aratmadı.

Günün ilerleyen saatlerine kadar esnaf ziyaretleriyle gündeme oturan Av. Ali Acar, Tekstil firmalarının işçileriyle buluştu.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyleyen Av. Ali Acar, işçilerden destek istedi.


 
Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinin çok önemli olduğunu, bu seçimlerin aynı zamanda hem ilimizi hem de ilçemizi yakinen ilgilendirdiğini anlatan Acar, “işçilerin evine zar zor ekmek götürebildiğini” söyledi.  İşçilerle uzun uzun sohbet eden Av. Ali Acar, onlardan gelen talep ve önerileri not aldı.


 
Tekstil Firmalarının yöneticileriyle de bir araya gelen Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ Gerek Tekstil işçileri, gerekse Tekstil firmalarının sahipleriyle yaptığımız görüşme bizleri hiçte mutlu etmedi. Tekstil işçilerinin derdi ve sorunu alınan ücretle geçinemediklerini söylerken, Tekstil Firma yöneticileri gelirin giderleri karşılamadığını söyledi. Bu durum hiç iç açıcı değil. Nereden tutsan elinde kalıyor. İşveren mutlu değil, çalışan mutlu değilse bir eksiklik bir yanlışlık var demektir” dedi.
























 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat