Av. Ali Acar, Ekrem Karataş’a Taziye Ziyaretinde Bulundu

Okunma: 8855
Sultangazi 6 Mart 2024 22:52
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Ekrem Karataş’a Taziye Ziyaretinde Bulundu
A
a

Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Nihat Saltaş ile birlikte Gelecek Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Karataş'ın vefat eden annesi Sıdıka Karataş için taziye ziyaretinde bulundu.

Adıyaman’ın tanınmış simalarından ve Gerger Dernekler Federasyonunun (ADIGER-FED) etkin bir ismi olan Av. Ali Acar, derin bir üzüntüyle gerçekleştirdiği ziyarette, Karataş ailesine başsağlığı dileklerini iletti.


 
Ekrem Karataş'ın annesi Sıdıka Karataş'ın vefatı, aileyi ve sevenlerini derinden üzmüşken, ADIGER-FED Başkanı Acar'ın bu zor zamanda yanlarında olması, Karataş ailesine büyük bir destek ve teselli oldu. Ziyaret sırasında Acar, Ekrem Karataş ve ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek, merhumenin hatırasına saygılarını sundu.


 
Toplumun her kesiminden Sıdıka Karataş için gelen taziyeler, bir kez daha insanların birbirine en zor zamanlarda nasıl destek olması gerektiğinin güzel bir örneğini teşkil etti. Av. Ali Acar'ın bu anlamlı ziyareti, hem ADIGER-FED’in toplumsal bağları güçlendirme misyonunu hem de toplumda saygı ve birlik duygusunun önemini vurguladı.


 
Sıdıka Karataş’ın ardından bıraktığı miras ve anılar, ailesi ve sevdikleri tarafından her zaman hatırlanacak ve yaşatılacak. Adıyaman ve Gerger topluluğu bu zor zamanlarda bir kez daha kenetlenerek, acıyı paylaşmanın ve destek olmanın önemini göstermiş oldu.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat