Av. Ali Acar, Ali Araz'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 3521
Sultangazi 15 Ocak 2024 20:18
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Ali Araz'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ile birlikte Araz Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Araz'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Av. Ali Acar, şunları söyledi. “ Birkaç gün sonra Parti’miz Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday’ını açıklayacak. Şu An aday adayı olarak sizleri ziyaret ediyorum. Partimizin yetkili kurumları İlçede bir oy kim fazla alırsa onu aday gösterecektir. Partim teveccüh eder beni Belediye Başkan Aday’ı gösterirse sizleri tekrardan ziyaret edeceğim. O zaman sektörün sorunlarıyla ilgili uzun uzun konuşma fırsatı bulacağız. Ben misafirperverliğinden dolayı Ali Beye çok teşekkür ederim” dedi.



Ali Araz ise şunları söyledi. “ Partimizin aday adayların hepsi bir birinden değerli insanlardır. Bu ilçeye büyük katkılar sunacağından eminim. Bizim bu seçimdeki amacımız bir meclis üyesi fazla çıkarmak değildir. Biz Sultangazi Belediyesini kazanmak için çalışmalıyız. Bütün gayret ve çabalar bunun için olmalıdır. Ben nazik ziyaretleri dolayısıyla Av. Ali Acar’a çok teşekkür ederim. Ali Acar’a Belediye Başkan Adaylığı verilirse bu görevi de başarılı bir biçimde yapacağına inanıyorum. Kendisine huzurunuzda başarılar diliyorum” dedi.


 
1000
icon
ALİ araz 16 Ocak 2024 11:21

CHP belediye başkan aday adayı avukat Ali acar a bizi ziyaret etti seçim süreci ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum

0 0 Cevap Yaz
Murat Dinç

Partimizde ve ilçemizde güzel şeylerde oluyor Siz değerli iş insanı saygın esnaf kimliğinizle yıllardır hizmet veriyorsunuz Hatırlanmak kapıyı çalmak güzel bir duygu bizde Aday adayımız Sayın Ali Acar beye çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz

0 0
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat