Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'ye Vizyon Kazandırıyor

Okunma: 12387
Sultangazi 26 Ağustos 2023 22:04
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi'ye Vizyon Kazandırıyor
A
a

31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimleri ile Sultangazi Belediye Başkanı Seçilen Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'nin 15 Mahallesini yüzlerce kez ziyaret ederek " Halkın efendisi değil hizmetkârı olduğunu" göstermiş oldu.

Bu zaman diliminde Sultangazi’ye birbirinden önemli proje ve hizmetler kazandıran, Başkan Dursun “ Hep Birlikte Daha İyiye” şiarıyla 15 Mahalleyi bağrına basarak bir ilke daha imza atmış oldu. Başkan Av. Abdurrahman Dursun, milletin iradesiyle, halkın oylarıyla seçildiği 31 Mart 2019’dan bugüne kadar deyim yerindeyse koltuğunda hiç oturmadı. Tüm Mahalle Muhtarları ile el ele, gönül gönüle Mahallelerin talepleri için gece gündüz çalışmaya devam etti. Kadın ve Gençlik Merkezlerinden, sosyal ve kültür merkezlerine, Kaldırım ve parke çalışmalarından, oyun parkı ve halı sahaya, sosyal tesislerden, sıcak asfalt ve yol yapım faaliyetlerine kadar ilçe de dokunmadık alan bırakmayan Av. Abdurrahman Dursun, halkın umudu geleceğin mimarı olmaya devam ediyor.  
 
Mahalle Muhtarlarının ve ilçe sakinlerinin taleplerini ve isteklerini yüz yüze dinleyen Başkan Av. Abdurrahman Dursun, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek dayanışmayı daha da büyütüyor. Haftanın belirli günlerinde mahallelerde ki esnaflar ve vatandaşlarla buluşup gönül almanın yanı sıra ilçelerdeki kaymakam, milli eğitim gibi birçok kurumları da tek tek ziyaret ederek istişare etmeyi de ihmal etmiyor. Sultangazi’nin her köşesini daha iyi noktalara taşıma gayretinde olan Başkan Dursun, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam ediyor.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Mimar Sinan’ın eserleriyle tabiat ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Sultangazi’de kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet etmeye devam ediyor. Başkan Dursun, ilçede yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah durmak yok, koşmaya devam. Bizleri seven, güvenen, seçen komşularımızla hep beraber layık olmaya çalışıyoruz.  İnşallah hep birlikte hem ilçemizin hem mahallelerimizin ihtiyaçlarını çözmek için mücadele edeceğiz. En büyük gücümüz birlikteliğimiz” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat