Av. Abdurrahman Dursun Başkanlığında Sultangazi Güzelleştikçe Güzelleşiyor

Okunma: 45466
Sultangazi 27 Eylül 2023 11:59
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun Başkanlığında Sultangazi Güzelleştikçe Güzelleşiyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun liderliğinde modern bir ilçe olma yolunda önemli mesafeler alan Sultangazi. her geçen gün daha da güzelleşiyor.

Başkan Av. Abdurrahman Dursun, göreve geldiği ilk günden bu yana ilçenin sorunlarına çözüm üretirken, Sultangazi’nin on beş mahallesinde bir birinden değerli projeleri hayata geçirerek modern bir ilçe olma yolunda beklenenin çok üstünde emek harcadı.


Sultangazi ilçesi’nin birçok mahallesi yılların yorgunluğunu taşırken çözüm yine Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’dan geldi. Yaşanılır bir Sultangazi parolasıyla başlattığı projeler kapsamında onlarca gençlik merkezi, kadın merkezi hayata geçirdi. İhtiyaç duyulan mahallelerde sıcak asfalt serimi, aydınlatma ve çevre düzenlemeleri tamamlanarak yaşanılır bir ilçe olma yolunda ilerlemeler kaydedildi.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazi’de çok şey değişiyor. İlçemiz güzelleşiyor. Diyerek söz verdiği değişim ve dönüşüm sürecinin çok olumlu ilerlediğini vurguladı. Sultangazi ilçesinin çağdaş ve modern bir ilçe haline gelmesi adına yapılan bu tür projeler ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için atılan önemli adımlar arasında yer alıyor” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat