Av. Abdurrahman Dursun, Teşkilatın Desteğini Arkasına Alarak Teamül Yoklamasında Büyük Bir Farkla Önde Gidiyor

Okunma: 23186
Sultangazi 27 Kasım 2023 00:15
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Teşkilatın Desteğini Arkasına Alarak Teamül Yoklamasında Büyük Bir Farkla Önde Gidiyor
A
a

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Elektronik Temayül Yoklaması düzenlendi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin burada bir açıklama gerçekleştirdi.

AK Parti’nin seçim öncesi gelenek haline getirdiği Temayül Yoklaması eş zamanlı olarak yurt genelinde başladı. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti’den aday adaylık başvuru sürecinin 22 Kasım’da sona ermesiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da da teşkilatlar sandık başına gitti. Elektronik Yoklama’nın İstanbul ayağı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlendi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’ in başkanlığında yürütülen yoklamaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, kurucular, 3 Kademe İlçe Yönetimleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları olmak üzere yaklaşık 11 bin teşkilat mensubu katılım sağladı.



Yaşam Gazetesi’nin sabah saatlerinden temayül yoklamasının bittiği saate kadar edinmiş olduğu izlenimi siz okurlarımız için değerlendirdi. “ Temayül yoklamasının tüm illerde saat 10.00'da başladığını ve 16.00'da sona erdi.  Temayül yoklamanın bilgisayar bulunan kabinlerde dijital yapıldığını göz önüne aldığımızda sonucu belirlemek oldukça güç. Saat 16.00'da sona eren yoklama bilgisayarları kapatır kapatmaz bütün sonuçlar, değerlendirmeleriyle sistemde toplanmış olacak. Bu saatten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istediği an sonuçları görebilecek.



Oy kullanan teşkilat mensuplarından edindiğimiz bilgiler ışığında Mevcut Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un büyük bir farkla önde olduğu izlenimine vardık. Görev süresince Sultangazi’de hayata geçirdiği projeler ve beyefendi kimliği ile gönüllerde taht kuran Av. Abdurrahman Dursun, Teşkilatın desteğini arkasına alarak teamül yoklamasının da birincisi olduğu ifade edildi.



 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat