Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye, Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun'a Çok Yakışıyor

Okunma: 22922
Sultangazi 5 Kasım 2023 19:47
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye, Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun'a Çok Yakışıyor
A
a

Göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden bu yana en büyük gücünü her kademede görev yapan yol arkadaşlarından alan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, " Sultangazi'nin her kesiminden gördüğümüz güven ve destekle yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Bir İlin veya Bir İlçenin Belediye Başkanı aynı zamanda o bölgenin “Şehrül-Emin”idir. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bu sorumluluk ve bilinçle ilçede yaşayan Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt ve Türk ayrımı yapmadan görev süresince herkesi eşit derecede kucakladı. Kucaklamaya da devam ediyor.


Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçede yaşayan tüm vatandaşların diline, dinine, yaşam tarzına ve rengine bakmaksızın eşit hizmet anlayışıyla gönüllere dokundu. Av. Abdurrahman Dursun Sultangazi’ye Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun’a çok yakıştı. İnsana, çevreye ve doğaya değer veren, barış ve hoşgörünün egemen olduğu bir anlayışla hareket eden Dursun, emeğe, dayanışmaya ve insani değerlere sahip çıkmayı görev bildi.  


Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde yeniden Sultangazi Belediye Başkan Adayı olmayı hedefleyen Av. Abdurrahman Dursun’un şansı çok yüksek. Aldığımız duyumlarda bu yönde. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Av. Abdurrahman Dursun’un yeniden Sultangazi Belediye Başkanı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Sultangazi halkının tercihi ve desteği de bu yönde.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat