Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesine Yeni Ambulanslar Aldı

Okunma: 21724
Sultangazi 1 Kasım 2023 22:58
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesine Yeni Ambulanslar Aldı
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Sultangazi Belediyesi Tam Teşekkülü Ambulanslarına Kavuştu

Sultangazi’de yaşayan vatandaşlara hizmet veren hasta nakil araçlarının ardından tam teşekkülü ambulanslar da hizmet vermeye başladı. Hizmette sınır tanımayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi ilçesinde yaşayan vatandaşlara hasta nakli konusunda hizmet etmesi için belediyenin öz kaynaklarıyla tam donanımlı ambulanslar satın aldı.


Tam Teşekkülü Hasta Nakil Ambulansları Hizmet Vermeye Başladı

Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla satın alınan Ambulanslar Belediye’nin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet verecek. Tam teşekküllü olarak son teknolojiye sahip hasta nakil Ambulansları evde sağlık hizmetleri başta olmak üzere, felçli, yatalak, engelli ve cihaz destekli hasta, kanser hastası ve ameliyatlı hastalara nakil hizmeti verecek.


Av. Abdurrahman Dursun, Kiralamıyor Satın Alıyor

Vatandaşın refahı ve mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, yaşanılır bir Sultangazi için gecesini gündüzüne katan Başkan Dursun, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Sultangazi halkının derdiyle dertlenen sevincine ve mutluluğuna ortak olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Belediyesinin öz kaynaklarıyla borçlanmadan satın aldığı ambulansları hizmete soktu.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat