Av. Abdurrahman Dursun, Mübarek Ramazan Ayında Komşularını Yalnız Bırakmıyor

Okunma: 3178
Sultangazi 14 Nisan 2022 03:11
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Mübarek Ramazan Ayında Komşularını Yalnız Bırakmıyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, sık sık halkla ve esnafla bir araya gelerek halkın derdine, sorununa ve mutluluğuna ortak oluyor. Halkın sorunlarını ilk elden dinleyerek yüreklere dokunuyor.

Ziyaretler kapsamında Sultangazi’nin on beş Mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Dursun, beraberinde Belediye Meclis Üyesi, Belediye Başkan Basın Danışmanı Umut Öztürk ile birlikte esnafın sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. 



Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Ramazanın rahmetini ve bereketini komşularımızla birlikte paylaşıyoruz. Her akşam bir birinden değerli komşularımızın sofralarına konuk oluyoruz. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek birinci ağızdan dertlerini sorunlarını dinliyoruz. Çözüm önerileri sunuyoruz. Ramazanın tüm güzelliklerini Sultangazili hemşerilerimle bir araya gelerek paylaşıyoruz” dedi. 



Sultangazi Belediyesi olarak her zaman halkın ve esnafın yanında olmaya çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “bu mübarek Ramazan ayında çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Sultangazili komşularımız bizim için çok değerlidir. Sofralarımızı, mutluluğumuzu, hüznümüzü paylaştığımız komşularımızla yaşanılır bir Sultangazi’yi hep birlikte inşa edeceğiz inşallah” dedi.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat