Ali Boztaş'tan Bayram Durmuş'a Nezaket Ziyareti

Okunma: 6489
Sultangazi 12 Kasım 2021 23:28
Videoyu Aç Ali Boztaş'tan Bayram Durmuş'a Nezaket Ziyareti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Ali Boztaş, Kurucu Belediye Meclis Üyesi Bayram Durmuş'u Sultangazi deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Ali Boztaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Sultangazi Belediyesi Kurucu Meclis Üyesi Bayram Durmuş’un çalışma ofisinde sıcak bir atmosferde karşılandı. Gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Boztaş, “ Bugün bir kez daha dostluğun, kardeşliğin özlemin ve yoldaşlığın nasıl bir şey olduğuna tanıklık ettik. Sultangazi’nin kuruluş aşamasında Belediye Kurucu Meclis Üyeliği yapan Sayın Bayram Durmuş’u ve o dönemdeki çalışma arkadaşlarını vizyon er belediyecilik anlayışlarından dolayı tebrik ediyorum. O dönemde bizimle yol yürüyen cefakâr yoldaşlarımı da sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kulandı.



Başkan Ali Boztaş’ı çalışma ofisinin girişinde karşılayan Bayram Durmuş, “ Birlikte önemli çalışmalara imza attığımız Sayın Başkanımız Ali Boztaş, ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa zamanda başkanımıza iadeyi ziyarette bulunacağız” dedi.   



Çeşitli ikramların sunumuyla devam eden görüşme yaklaşık bir saat sürdü. En kısa zamanda yeniden buluşmak dileğiyle görüşme sonlandırıldı.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat