Ali Boztaş, Yeni Yıl " Umut Yılı Olsun "

Okunma: 1779
Sultangazi 27 Aralık 2021 16:22
Videoyu Aç Ali Boztaş, Yeni Yıl  " Umut Yılı Olsun "
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Ali Boztaş, yeni yıl mesajı yayınladı. Boztaş mesajında 2022 Yılı'nın barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Ali Boztaş: “Zor ve çetin bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Yeni bir yılın yeni umutların müjdecisi olmasını diliyorum. 2022 yılının ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada sağlık, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı Ali Boztaş, Mesajında şunları dile getirdi. “Ülke olarak gelin insanlık değerlerimize hep birlikte sahip çıkalım. 2022 yılının ülkemiz için demokrasi, hukuk, barış, emek, özgürlük ve eşitlik yılı olmasını temenni ediyorum. Halkımızın adalet duygusunu iliklerine kadar his ettiği bir yıl olmasını diliyorum. Bu duygularla tüm halkımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutlar, 2022 yılının emekçilerimiz, emeklilerimiz, kadınlarımız, esnafımız, işsizimiz ve gençlerimiz için umut dolu bir yıl olmasını diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. 
 
Ali Boztaş
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi bir önceki dönem İlçe Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat