Ali Boztaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Okunma: 2346
Sultangazi 7 Mart 2022 06:55
Videoyu Aç Ali Boztaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi bir önceki dönem ilçe başkanı Ali Boztaş, 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Boztaş, Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; Her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Ayrıca kadınlarımız her daim fedakârlıkları, yüksek duygusal zekâları ve nezaketleri ile toplumumuzun denge unsuru olmuşlardır.
 
Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Sokak ortasında ardı ardına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hunharca kıyılan kadınların, genç kızların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır.
 
Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır, sevgidir ve erdemdir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi gerekiyor. Bunu yapan toplumların hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünyadaki kadınların “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
 
Ali Boztaş
Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Bir Önceki Dönem İlçe Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat