Ali Acar, Ekrem İmamoğlu'nun Programına Katıldı

Okunma: 31189
Sultangazi 19 Ocak 2024 09:58
Videoyu Aç Ali Acar, Ekrem İmamoğlu'nun Programına Katıldı
A
a

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde trafik sorununu azaltması amaçlanan bir kavşağın açılışını yaptı. Açılışta konuşan İmamoğlu, "İş üretiyoruz, engellemeleri aşıyoruz" dedi. Açılış programın da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Ekrem İmamoğlu'na eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Barış ile Kavaklı mahallelerini birbirine bağlayan Vira Kavşağı’nı yeniledi. 2 şeritli kavşaktaki şerit sayısı 3’e çıkarılarak trafikte rahatlama amaçlandı.



Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da 5 yılda 7 metro hattının hizmete girdiğini söyledi.
Açılış töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Şunları söyledi. “ Göreve geldiği günden bu yana yüzlerce projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu laf değil hizmet üretti. İstanbul’a onlarca Öğrenci yurdu, yüzlerce kreş, metro hatları, kavşaklar, viyadükler ve bir birinden değerli hizmetler üretti.. ben şahsım ve vatandaşlarım adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na binlerce teşekkür ederim” dedi.







 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat