AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkanlığı Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Okunma: 1783
Sultangazi 18 Mart 2022 01:26
Videoyu Aç AK Parti Sultangazi Halkla İlişkiler Başkanlığı Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
A
a

AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut Sarıkaya, Başkan Yardımcısı Recep Güven ve Beraberindeki Esentepe Mahallesi Halkla İlişkiler Başkanı Halime Demirci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ettiler.

Yaptığı çalışmalarla ses getiren, Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı Anadolu Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.


  
Mahmut Sarıkaya, yaptığı açıklamada bir süredir sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduklarını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle İlçe’nin sorunlarını görüştüklerini ifade eden Sarıkaya, ziyaretlerin devam edeceğini aktardı.



AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Mahmut Sarıkaya, “ AK Partinin başarısı için çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Vatandaşların ve İlçe’nin sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için bizler sahada olacağız. Sivil Toplum Kuruluşların sorunlarını yerinde dinleyip sorun ve çözüm önerilerini sunacağız. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarımızın emrindeyiz ve onlarla birlikteyiz. Tempomuzu her geçen gün artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat