AK Parti Adıyaman Milletvekili Tüm Canbeyler Derneği'ni Ziyaret Etti

Okunma: 4110
Sultangazi 7 Eylül 2022 20:25
Videoyu Aç AK Parti Adıyaman Milletvekili Tüm Canbeyler Derneği'ni Ziyaret Etti
A
a

AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mehmet Fatih Toprak, Merkezi İstanbul Sultangazi'de bulunan Tüm Canbeyler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajı veren Av. Mehmet Fatih Toprak, hemşeri derekelerin önemine vurgu yaptı.

Bazı temaslarda bulunmak üzere İstanbul’da bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mehmet Fatih Toprak’ın bugünkü adresi Tüm Canbeyler Derneği oldu. Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş ve yönetimi tarafından karşılanan Toprak, Dernek yöneticilerinin sorularını yanıtladı.



Abdulbaki Durmuş, Kadim Şehrimizin Değerli Evladı Hoş Gelmiş Safalar Getirmiş

Tüm Canbeyler Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette Başkan Abdulbaki Durmuş şunları söyledi. Kadim Şehrimizin değerli evladı, AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mehmet Fatih Toprak’ı derneğimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç, dinamik milletvekilimiz Adıyaman’ımız için her zaman elini taşın altına koyarak çok güzel çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bu günde Tüm Canbeyler Derneğimizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyelerimizi onurlandırmıştır. Kendisine e kalbi duygularımla hoş geldin safalar getirdin diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.



AK Parti Varsa “Çözümde Vardır”

Tüm Canbeyler Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Av. Mehmet Fatih Toprak, gerçekleştirdiği ziyarette şunları söyledi. “ AK Parti yirmi yıllık iktidarında çok önemli projelere imza atmış, hayal bile edilmeyen başarılar elde etmiştir. Türkiye’nin dört bir yanına duble yollar inşa etmiş, neredeyse Ülkenin her şehrine üniversite açmış, Şehir hastaneleriyle sağlıkta çağ atlamış, Tünellerle, viyadüklerle medeniyetlere açılan kapıları aralamış, Dünyanın en büyük havalimanını ülkesine kazandırmış bir partinin neferi olmaktan onur duyuyorum. Evet, hemen yanı başımızda Rus’ ya ve Ukrayna arasındaki savaşın etkileri, dünyada yaşanan ekonomik buhran ülkemizi de olumsuz etkilemektedir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de petrol ve diğer ürünlerdeki dalgalanma vatandaşımızı olumsuz etkiliyor olabilir. Ancak bununda tek çaresi yine AK Parti iktidarıyla çözülür. Sayın Cumhurbaşkanımız Halkımızın refahı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu güzel günde bu güzel dernekte bizleri ağırlayan siz değerli hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim” dedi.   











 

        
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat