AK Parti 50. Yıl Mahalle Teşkilatı Emrullah Özdemir'in Muhtarlar Gününü Kutladı

Okunma: 18261
Sultangazi 20 Ekim 2023 17:18
Videoyu Aç AK Parti 50. Yıl Mahalle Teşkilatı Emrullah Özdemir'in Muhtarlar Gününü Kutladı
A
a

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle AK Parti Sultangazi 50. Yıl Mahalle teşkilatı Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir'i makamınsa ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle AK Parti 50. Yıl Mahalle teşkilatından Yusuf Havuz ve beraberindeki Murat Arslan, Bayram Bostancı, Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Uğur Köylü, Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir’i ziyaret etti. Yusuf Havuz ve beraberindeki heyet Özdemir’in muhtarlar gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.



Ziyarette konuşan 50. Yıl Mahalle teşkilatı “Demokrasinin en temel unsurlarından bir tanesi olan Muhtarlık Müessesesi bizler için de önemli. Mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızla mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Hakikaten toplum içerisinde bağımsız bir şekilde bireysel çalışma ile seçime giren ve kazanan muhtarlarımız demokrasinin temel unsurunu oluşturmaktadır. Muhtarlarımızın bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.



Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yusuf Havuz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat