Ahmet Baytemur, Tüm Canbeyler Dernek Başkanını Ziyaret Etti

Okunma: 1659
Sultangazi 3 Mayıs 2023 15:02
Videoyu Aç Ahmet Baytemur, Tüm Canbeyler Dernek Başkanını Ziyaret Etti
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Sutepe Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Ahmet Baytemur ve beraberindeki heyet Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi ve işlevi hakkında istişarelerde bulunan Dernek Başkanları Tüm Canbeyler Derneğinde bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü.



Pandemi sürecinde ve deprem anında nasıl harekete geçtiklerini, Sivil Toplum Kuruluşların başlatmış olduğu kampanyaların verdiği sonuç ile ilgili görüş ve önerilerini masaya yatıran dernek başkanları çok önemli bir noktaya parmak bastı. Afet anında ayrım yapmadan en kısa sürede bir araya gelerek nasıl organize olduklarını dünyaya gösterdiklerini söyleyen başkanlar onlarca TIR yardım malzemesi deprem bölgesine ulaştırdıklarını ifade etti.



Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Adıyaman İli Gerger İlçesi Sutepe Köyü Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Ahmet Baytemur ve beraberindeki heyete teşekküre etti.


 
Sutepe Köyü Dernek Başkanı Ahmet Baytemur ve beraberindeki heyet misafirperverliğinden dolayı Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a teşekkür etti.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat