Abdurrahman Dursun, " Şubat Ayı Kültür ve Sanatla " Dolu Dolu Geçiyor

Okunma: 8911
Sultangazi 8 Şubat 2022 03:14
Videoyu Aç Abdurrahman Dursun,  " Şubat Ayı Kültür ve Sanatla " Dolu Dolu Geçiyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Şubat ayı boyunca çocuk ve yetişkin Tiyatrosundan, söyleşiye, dinletiden, Kadınların el hünerine kadar birçok sanat ve kültür dalında yapacağı aktivitelerle Şubat ayı kültür ve sanatla dolu dolu geçecek.

Sultangazililerin ilgiyle beklediği sanat ve kültür etkinlikleri Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim Kültür ve Sanat sezonu bir birinden güzel programlarla devam edecek. Şubat ayı etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. 

Programa göre 1 Şubatta çocuk tiyatrosu ile başlayan etkinlikler 28 Şubat Sivil savunma günü etkinlikleriyle ile son bulacak.

Şubat Ayı’nın en dikkat çeken etkinliklerinden biri Çocuk Kütüphanesi ve Sultangazi sanat kulesi olurken Prof. Dr. Fuat Sezgin Müzesi gezi ve seminerlerle göz dolduruyor. Sultangazi Belediyesi etkinlik salonlarında çocuklar için sergilenecek olan, Doğa Zabıtası, Rengârenk Trafik ve yetişkinler için sergilenecek olan Karanlıkta açan çiçekler adlı tiyatrolar sanatseverler tarafından beğeniyle izlenilecek.

Bir diğer dikkat çekici etkinlik ise Sultangazi Belediyesi etkinlik salonunda ki Tuncay Okutan’ın söyleşi programı ve yetişkinler için sergilenecek olan Çekov Suare adlı tiyatro oyunu olacak. Ulusal ve uluslararası eserleri tanıtmak amacıyla Şubat Ayı’nda birçok etkinliğe imza atan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun sanata ve sanatçıya verdiği değeri bir kez daha hatırlatmış oldu.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat