Abdullah Akmercan, Yeni Projeleriyle Göz Doldurmaya Devam ediyor

Okunma: 62647
Sultangazi 29 Eylül 2023 14:07
Videoyu Aç Abdullah Akmercan, Yeni Projeleriyle Göz Doldurmaya Devam ediyor
A
a

Sultangazi'nin sevilen iş insanı, Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, Sultangazi'nin on beş mahallesine kreş projesi ilçeye bambaşka bir vizyon kazandıracak. " Kreş Projesi sadece Sultangazi'ye değil ülkenin yarınına yapılan en iyi yatırımdır" dedi.

Her mahalleliye kreş “ çocukların kişilik ve kimlik kazanımında önemli bir rol oynayacak.  Sultangazi Malatyalılar Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, geleceğe yapılan en iyi yatırım diye adlandırdığı” Her Mahalle Kreş Evi” projesi 4-6 yaş arasında çocukların kişilik ve kimlik kazanmaları için eğitim olanağı sunuyor” dedi.


Abdullah Akmercan, çocukların sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmesi ve annelerin güvenilir bir şekilde çocuklarını bırakabileceği kreşlere olan ihtiyacı göz önünde bulundurarak “ Her Mahalleye Kreş Evi” çalışmaları konusunda yetkililere çağrıda bulundu. “Ekonomik güçlük çeken aileler çalışmak zorunda. Bu ebeveyneler çocuklarını güven içerisinde bırakabilecekleri kurumlara ihtiyaç duymaktadır” dedi.


Kreşlerde, uzman eğitmenler ve deneyimli bakıcılar tarafından çocukların gelişimine uygun eğitim programları uygulanmaktadır. Kreşlere devam eden çocuklar, oyun ve öğrenme aktiviteleriyle birlikte sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. “Bu nedenle Bizim ilçemizde de acil olarak kreşlere ihtiyaç var. Mutlaka her mahallede bir kreş açılmalıdır” ifadelerini kulandı.

 
Kreş Evi projesi aslında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz sorumluluğun bir gereği olduğuna vurgu yapan Abdullah Akmercan,” Bu eğitim yuvaları zaman kaybetmeden ilçemize kazandırılmalıdır. Büyükşehir Belediyesi bazı ilçelerde kreş açsa da bu çok yetersizdir. İhtiyaca cevap verecek durumda değildir” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat