Abdullah Akmercan, Temaslarını Sürdürüyor

Okunma: 13811
Sultangazi 15 Aralık 2023 13:31
Videoyu Aç Abdullah Akmercan, Temaslarını Sürdürüyor
A
a

Sultangazi Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunun ardından çeşitli temaslarda bulunan Abdullah Akmercan, aday olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan teamül yoklamasının ardından birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Akmercan, Belediye Başkanı olmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Sultangazi halkının büyük teveccühünü arkasına alan Abdullah Akmercan, Sultangazi’nin dört bir tarafındaki vatandaşlarla sıcak ve samimi ilişkiler gerçekleştiriyor.
 
Sultangazi’nin her mahallesini dolaşarak sorunları yerinde tespit eden Akmercan, notlar alarak çözüm önerileri geliştiriyor. Eğitime ve sağlığa çok önem verdiğini söyleyen Akmercan, “gençler ve çocuklar bu ülkenin teminatıdır” dedi.
 
Gençlere gerekli önemin verilmesi gerekliliğini savunan Akmercan, Sultangazili gençlerin en iyisine, en güzeline layık olduğunu, eğitimden sağlığa, kültürden Spora kadar her alanda gençlerin önünün açılması gerektiğini ifade etti.
 
Sultangazi’de istihdamın daha fazla artırılması için, gençlerin iş sahibi olabilmesi için çaba harcanmalı bu konuda yeni ve kaliteli alanlar hayata geçirilmelidir. Meslek liseleri açılarak gençler bu alanlara yönlendirilmeli, kalifiye elemanlar yetiştirilmelidir.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat