Abdullah Akmercan, Hedef Modern ve Çağdaş Bir Sultangazi

Okunma: 62809
Sultangazi 10 Ekim 2023 23:02
Videoyu Aç Abdullah Akmercan, Hedef Modern ve Çağdaş Bir Sultangazi
A
a

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan, ilçemizde yapılması gereken ve ilçenin modern ve yaşanabilir bir ilçe olması noktasında yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yenilenme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Etmeli

Sultangazi Malatyalılar Dernek (SUMADER) Başkan Yardımcısı Abdullah Akmercan,” İlçemizde başlatılan ve en büyük hedefimiz olan ilçemizi baştan aşağı yenileme çalışmalarında istenilen düzeye ulaşılmadığını üzülerek ifade etmek istiyorum. Her geçen gün daha da güzelleşen Sultangazi’nin yarınlara umutla bakabilmesi için yeterli çabanın vakit kaybetmeden gösterilmesi gerektiğine inanıyorum” dedi.  


On Beş Mahalleye Eşit Hizmet

Sultangazi’nin on beş mahallesinde hayata geçirilen projelere uygun alt yapı hizmetlerinde, kanalizasyon borularının döşenmesi, yol–kaldırım yapımı ve sokak aydınlatma çalışmalarının istenilen düzeyde tamamlanmadığını görmekteyiz.  Yerel yönetim seçimlerine aylar kala henüz bu eksiklerin giderilmemesi büyük bir zafiyettir.    


Alt ve Üst Yapıdaki Eksiklikler Tamamlanmalı

Mahalle ve etnik köken ayrımı yapmadan ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürülmesini isteyen Akmercan, Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarının aksadığını dile getirdi. Kaldırım ve orta refüj çalışmaları zaman geçirilmeden tamamlanmalıdır. Bu kapsamda birçok ara yol ve yan yollarda ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmaları tamamlanmalı. 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerine kadar aralıksız gece gündüz emek harcanmalıdır.


Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcileri İle Ortaklaşa Çalışılmalı

Saydığımız bu çalışmalar hayata geçirilince Sultangazi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelecektir. İlçemizin hemen her noktasında çalışmalar devam etmeli eksiklikler mahalle muhtarları, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ortaklaşa tespit edilmeli ve çözüme kavuşturulmalıdır. Cadde, sokak düzenlemelerine önem verilmeli ilçe genelinde bozuk yol, eksik kaldırım ve yanmayan sokak lambası bırakılmamalıdır.


Modern Çağdaş Bir Sultangazi

Sultangazi modern bir görünüme kavuşmalıdır.  İlçemizde oluşan aksaklıkları giderip Sultangazi’yi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için ilçenin mülki ve idari amirleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte ortak bir çalışma yürütülmelidir.  Ortak akılla İlçenin gelişip modern bir yapıya kavuşması sağlanmalı, ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke, aydınlatma ve asfalt çalışmaları büyük bir hızla devam etmelidir. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Sultangazi olmalıdır” dedi.  
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat