Abdullah Akmercan, Bölgenin Sesi Olmak İçin Yola Çıktım

Okunma: 13618
Sultangazi 31 Mart 2023 21:56
Videoyu Aç Abdullah Akmercan, Bölgenin Sesi Olmak İçin Yola Çıktım
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdullah Akmercan, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Aday adaylığı sürecini iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen Akmercan, "Sorunlarınızın çözümü ve bölgenin sesi olmak için yola çıktım." diyerek vatandaşlardan destek istiyor.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Sultangazi Malatyalılar Derneği Başkan Yardımcısı, Mali müşavir Abdullah Akmercan, çalışma ve ziyaretlerine dur durak vermeden devam ediyor. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere zaman zaman İstanbul dışına çıkan Akmercan, bölgede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek destek istiyor. Akmercan, yaptığı ziyaretlerde gösterdikleri ilgilerinden dolayı STK Başkanlarına teşekkür etti.


 
Ziyaretlerde seçim süreci hakkında görüşmelerde bulunan Abdullah Akmercan, toplumun sesi olan STK’lar ve değerli başkanları ile sektörlerinin sorunları ve çözümleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Abdullah Akmercan, STK başkanlarına milletvekili olması durumunda projelerini ve partisinin politikaları hakkında bilgiler verdi. Akmercan, toplumun sesi olan STK’lar ve onların kıymetli başkanları ile her zaman birlikte çalışmaktan onur duyacağını ve onların Gazi meclis çatısı altında güçlü temsilcileri olacağını dile getirdi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat