Abdulbaki Durmuş'tan Yeni Yılı Kutlama Mesajı

Okunma: 2605
Sultangazi 29 Aralık 2021 11:11
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş'tan Yeni Yılı Kutlama Mesajı
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının tüm vatandaşlara sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Yeni Yıl Dolayısıyla Yayınladığı Mesajda, "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin, saygının, güzelliklerin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.

Başkan, yaptığı yazılı açıklamada, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının, Sultangazili hemşerilerime, yüce milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik ve refah içerisinde daha nice yıllara ulaşmayı temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” dedi.
 
Abdulbaki Durmuş
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat