Abdulbaki Durmuş, Sultangazi Siyasetinde Önemli Bir Role Sahip

Okunma: 60758
Sultangazi 18 Kasım 2023 01:46
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Sultangazi Siyasetinde Önemli Bir Role Sahip
A
a

Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde gözler Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı, geçtiğimiz dönem AK Parti İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Abdulbaki Durmuş'a çevrildi.

Yaklaşan yerel yönetim seçimleri öncesi farklı partilerden teklif alan, ancak kararını sır gibi saklayan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’un alacağı karar şimdiden merak konusu oldu.



Adıyaman ve Sultangazililer tarafından çok sevilen, Yapmış olduğu çalışmalarla kendinden söz ettiren. İlçeye gelen milletvekili, Siyasi Parti genel başkanları ve Bakanları derneğinde ağırlayan Durmuş, ülke siyasetine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sivil toplum kuruluşları olarak gerek Adıyaman’da gerekse Sultangazi’de önemli projeleri hayata geçirerek ilçe gündemine damga vurmaya devam ediyor.
Sultangazi’de önemli bir noktada bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, sadece Sultangazi’de değil İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığının da kilit noktası olacak. Mükemmel bir çevreye sahip olan Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, birçok siyasi parti açısından vaz geçilmesi bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak adlandırılıyor.
 
 
 
1000
icon
Ramazan Sezerka 18 Kasım 2023 22:23

Gerçekten insanlara karşı güzel muhabbeti ile insanlara vermiş olduğu hizmeti ile çok saygın bir insan olduğuna şahid oldum Abdulbaki durmuş bey efendiye başarılar diliyorum

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat