Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerine Hizmet Yarışında Bir Numara

Okunma: 2189
Sultangazi 19 Kasım 2021 19:35
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Hemşerilerine Hizmet Yarışında Bir Numara
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, göreve geldiklerinden bu yana hiçbir zaman halktan kapladıklarına dikkat çekerek "hemşerinin huzuru ve mutluluğu için çalıştıklarını" ifade etti.

Tüm Canbeyler Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, göreve gelmesinin üzerinden geçen 12 yıl boyunca sözünde durmaya devam ediyor. Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Genel Başkan Durmuş, hemşerilerinden kopmuyor. Bu kapsamda hemşerilerinin her derdine koşan Durmuş,  onların acılarına da mutluluklarına da ortak oluyor.



Göreve geldiklerinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getiren Abdulbaki Durmuş, “derneğimizin asıl sahipleri hemşerilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Biz hemşerilerimizle güçlüyüz, diyerek sözlerini sürdüren Durmuş, Sultangazi’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmamızın nedeni hemşeriler olarak güçlerimizi birleştirmemizden kaynaklıdır” dedi.

 Başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı takdir toplayan Durmuş, Adıyamanlıların derdini sorununu kendi derdiymiş gibi kabul ederek çözümler üretiyor. Hemşerileri arasında en çok sevilen isim olması ve yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Durmuş, hizmette sınır tanımıyor.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat