Abdulbaki Durmuş, Baş Hekimi Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 2416
Sultangazi 5 Kasım 2021 17:36
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Baş Hekimi Makamında Ziyaret Etti
A
a

Tüm Canbeyler Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ve beraberindeki heyet, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit'i makamında ziyaret etti.

İstanbul’un en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini ziyarette bulunan Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş ve beraberindeki heyet Başhekim ve genel koordinatör Prof. Dr. Nurettin Yiyit’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.


 
Abdulbaki Durmuş ve beraberindekiler, hastane ile ilgili yapılan çalışmaları takdir ederek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’i başarılar dilediler. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinin bölgenin önemli sağlık ihtiyacını karşıladığını, hastane yönetiminin de gece gündüz demeden özveri ile çalıştığını belirterek yapılan çalışmalardan ötürü bölge halkı adına teşekkürlerini iletti. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, nazik ziyaretlerinden ve fikir alışverişinden dolayı konuklarına teşekkür etti.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat