50. Yıl Şark Sofrası: Hesaplı ve Lezzet Dolu İftar Menüsü

Okunma: 11647
Sultangazi 14 Mart 2024 15:32
Videoyu Aç 50. Yıl Şark Sofrası: Hesaplı ve Lezzet Dolu İftar Menüsü
A
a

Ramazan'ın Bereketi Şimdi Daha Uygun Fiyatlarla Sofralarınızda

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, 50. Yıl Şark Sofrası iftar sofralarında bolluk ve bereketi uygun fiyatlarla misafirlerine sunuyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve lezzet dolu bir iftar deneyimi sunmayı ilke edinen 50. Yıl Şark Sofrası, kaliteli ve hesaplı bir iftar menüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor.


 
Ramazan ayının manevi atmosferini ve birlik beraberlik duygusunu yaşamak isteyenler için 50. Yıl Şark Sofrası, geniş bir menü seçeneği sunuyor. Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini bir araya getiren 50. Yıl Şark Sofrası, iftar sofralarınızı zenginleştirecek birbirinden özel yemekleri sizlerle buluşturuyor.


 
50. Yıl Şark Sofrası'nın iftar menüsünde, geleneksel olarak Türk mutfağının vazgeçilmezleri olan çorba çeşitleri, İskender, Döner, lahmacun, Pide Çeşitleri, Adana, Urfa, kanat, et şiş, tavuk Şiş, salatalar ve tatlılar yer alıyor. Her biri özenle hazırlanan bu lezzetler, iftar sofralarınızı renklendirirken, uygun fiyatlarıyla da bütçenizi zorlamıyor.


 
50. Yıl Şark Sofrası iftar menüsü, hem tek başına gelip iftarını açmak isteyenler için hem de aile ve arkadaşlarla bir araya gelip paylaşımlı bir iftar deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. 50. Yıl Şark Sofrasının samimi atmosferinde, Ramazan’ın ruhunu doyasıya yaşayabilirsiniz.


 
Kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan ve misafirlerinin memnuniyetini her şeyin önünde tutan 50. Yıl Şark Sofrası, uygun fiyatlarla kaliteli bir iftar deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olmaya devam ediyor. Ramazan ayının coşkusunu ve lezzetini hissetmek isteyen herkesi, 50. Yıl Şark Sofrasına bekliyoruz.


 
Yer: 50. Yıl Şark Sofrası
Adres: 50. Yıl Mahallesi B. Caddesi No: 6/B
Sultangazi/ İstanbul
Tel: Tel: 0212 594 28 58 – 476 18 18
Tel: 0212 594 34 06 – 619 48 28


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat