Zafer Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Arzu Durak, Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Okunma: 17548
Sultangazi 28 Şubat 2024 16:15
Videoyu Aç Zafer Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Arzu Durak, Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
A
a

Zafer Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Arzu Durak, Zafer Partisi'nin "Zaferle Değişimin Tam Zamanı" sloganıyla Sultangazi'de etkileyici bir kampanya yürütüyor. Son zamanlarda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri, adayın kampanyasına büyük bir ivme kazandırmış durumda.

Sultangazi'nin sokaklarında esnafı ziyaret eden Durak, onların taleplerini dinleyerek onlara projelerini ve hedeflerini anlatıyor. Yapıcı bir diyalog ve samimi bir iletişim anlayışıyla hareket eden Durak, esnafın güvenini kazanmayı başarıyor.


 
Belediye Başkan adayı Durak, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamalarda, "Hedefimiz Sultangazi Belediyesi'ni, halkın beklentilerini karşılayan, şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışıyla donatmak. Zaferle değişimin tam zamanı geldiğine inanıyoruz ve bu değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullanıyor.


 
Zafer Partisi'nin Sultangazi'deki bu dinamik adayı, esnaf ziyaretleriyle ilçenin dört bir yanında kendine geniş bir destek ağı oluşturuyor. Sultangazi'nin geleceği için umut vaat eden bir lider olarak Arzu Durak, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat