Yaşar Demirkaya, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Okunma: 1021
Sultangazi 7 Şubat 2024 22:25
Videoyu Aç Yaşar Demirkaya, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
A
a

Bir önceki dönem CHP 50. Yıl Mahalle Başkanı Yaşar Demirkaya, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

CHP'nin bir önceki dönem 50. Yıl Mahalle Başkanlığı görevini yürüten deneyimli isim Yaşar Demirkaya, şimdi de CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. Demirkaya, yerel siyasetteki etkinliğini artırarak Sultangazi ilçesinin yönetimine katkı sağlamak amacıyla bu önemli adımı attı.
 
Mahalle başkanlığı dönemindeki başarılı performansıyla tanınan ve sevilen Demirkaya, mahalle sakinlerinin güvenini kazanmış ve yerel ihtiyaçlara duyarlı bir şekilde hareket etmişti. Şimdi ise bu deneyim ve vizyonuyla Sultangazi Belediye Meclisi'nde aktif rol almak istiyor.
 
Demirkaya'nın aday adaylığı, yerel siyasetteki çeşitliliği artırarak demokratik sürece katkı sağlayacak gibi görünüyor. Sultangazi ilçesinin sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Demirkaya, CHP'nin ve ilçe halkının desteğiyle bu hedefe ulaşmayı arzuluyor.
 
Sultangazi'nin geleceğine yönelik projeleriyle dikkat çeken Demirkaya, mahalle ve ilçe yönetimindeki deneyimini belediye meclisinde de etkili bir şekilde kullanmayı hedefliyor. CHP'nin Sultangazi'deki temsilini güçlendirmeyi amaçlayan Demirkaya'nın adaylık süreci, ilçe siyasetinde yeni bir heyecan ve umut doğuruyor.
 
1000
icon
erdei 10 Şubat 2024 22:32

cacık olaz yanar doner

0 0 Cevap Yaz
İİhsan Yucak Bursa 9 Şubat 2024 11:00

Başarılar diliyorum.

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat