Üzeyir Turmuş İsmetpaşa'nın Sakini Değil Sahibi Olalım

Okunma: 12599
Sultangazi 7 Haziran 2023 19:53
Videoyu Aç Üzeyir Turmuş İsmetpaşa'nın Sakini Değil Sahibi Olalım
A
a

Halkın muhtar adayı Üzeyir Turmuş, İsmetpaşa Mahallesi'nin "sakini değil sahibi olalım" iddiasıyla yola çıktı. Turmuş, "ilk icraatım iki mahalleyi bir birinden ayıran tramvay yolunun yer altına alınması için gerekli girişimlerde bulunacağım" dedi.

Üzeyir Turmuş, bir birinden değerli projeleri hayata geçireceğini ileri sürerek bazı açıklamalarda bulundu. Turmuş, Sultangazi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bulunan T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı nedeniyle Sultangazi’nin birçok mahallesini bir birinden ayıran, sosyal ve kültürel bağların zayıflamasına neden olan tel örgülerin kaldırılması ve Tramvay Hattının yer altına alınması için gerekli görüşme ve yazışmaları yapacağını söyledi.  


 
İsmetpaşa Mahalle muhtar adayı Üzeyir Turmuş, ulaşım sorununda çok büyük eksikliklerin olduğunu dile getirerek şunları söyledi. İstanbul’un birçok ilçesine otobüs ve minibüs seferlerimiz yok ne yazık ki. Vatandaş ulaşım konusunda mağduriyet yaşamaktadır. Muhtarlığı kazandığımız gün İstanbul Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanlığının bu köklü soruna çözüm üretmesi konusunda gerekli incelemelerin yapılması ve ivedilikle bu sorunun çözülmesi için çalışmalar başlatacağım.


 
İsmetpaşa Mahallemizin üç önemli caddesi üzerinde bir üst geçit bulunmamaktadır. Eski Edirne Asfaltı, Ordu Caddesi ve Mahmutbey yolu olmak üzere bir üst geçidimiz bile yok. Okula giden öğrencilerimiz ve yaşlılarımız büyük mağduriyet yaşamaktadır. Bu sorunun çözümü içinde gerekli çalışmaları başlatacağım.
 
Halkın adayı olmak, halkın adamı olmak halkla bütünleşmeyi ve birlikte yönetmeyi esas kılar. Biz İsmetpaşa Mahallesinin sorunlarını İsmetpaşa halkıyla çözeceğimize inanıyoruz. Bundan dolayı halkımızı bize destek vermeye sorunları ortaklaşarak çözmeye davet ediyorum. “ Ya hep beraber, ya hiç birimiz” diyerek vira bismillah diyoruz. İsmetpaşa Mahallemizle ilgili projelerimiz peş peşe gelmeye devam edecek.
 
  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat