Üzeyir Turmuş Çay Ocağı Açtı

Okunma: 8524
Sultangazi 15 Kasım 2022 21:45
Videoyu Aç Üzeyir Turmuş Çay Ocağı Açtı
A
a

Tüm Canbeyler Derneği'nin sevilen yüzü Üzeyir Turmuş, 50. Yıl Mahallesi C. Caddesi NO: 10 Sultangazi / İstanbul adresine Müslüm Çay Evi adlı işyeri açtı. Çay ocağında Menemen, Sandviç, Kahve, Çay ve soğuk içeceklerin satışını yapan Üzeyir Turmuş, herkesi iş yerine davet ediyor.

Uzun süre Tüm Canbeyler Derneğinde hemşerilerini ağırlayan Üzeyir Turmuş, Sevgili eşiyle açmış oldukları çay ocağında müşterilerini ağırlıyor. Açtıkları Çay ocağına biricik evlatları Müslüm Çay Evi’ adını veren Üzeyir Turmuş, kaliteye ve hijyene çok önem veriyor.




Müslüm Çay Ocağı işletmecisi Üzeyir Turmuş ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi. “ Sevgili eşim ile birlikte açmış olduğumuz çay ocağımıza canımızdan çok sevdiğimiz biricik evladımız Müslüm adını verdik. Hijyen ve kalite bizim birinci önceliğimiz. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz. Biz bu işi severek yapıyoruz. Sağ olsun müşterilerimiz de severek çaylarını yudumluyor. Tost, Menemen, Sandviç, gibi gıda ürünlerimizi en kaliteli ürünlerden yaparak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Tüm dostlarımızı iş yerimize bekliyoruz” dedi.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat