Ümit Doğan, Söylediğini Yapan, Yaptığını Savunan Bir Muhtar

Okunma: 5138
Sultangazi 18 Nisan 2022 22:29
Videoyu Aç Ümit Doğan, Söylediğini Yapan, Yaptığını Savunan Bir Muhtar
A
a

Gazi Mahallesine muhtar seçildiği günden bu yana hizmette sınır tanımayan, gecesini gündüzüne katarak çalışan Ümit Doğan, özverili çalışmalarıyla halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor.

En zorlu süreçlerde bile vatandaşını yalnız bırakmayan, Halkının refahı ve mutluluğu için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, Koronavirüs hastalığı (COVID-19) nedeniyle korkudan kimse dışarıya çıkmazken Muhtar Ümit Doğan, cadde cadde, sokak sokak, ev ev mahallesini dolaşarak yapılası gereken tedbirleri vatandaşına anlattı. On binlerce maske dağıtarak Türkiye’de hatırı sayılır bir işe imza attı.


Gazi Mahallesinde kangrene dönüşen ulaşım sorununu önemli ölçüde çözdü. Bakımsızlıktan bitap düşmüş Gazi Mezarlığını temizleterek vatandaşın yüreğine su serpti. Acil durumlarda hastaneye yetişmeye çalışan hastaların imdadına yetişerek 112 acil ambulans noktasını kurarak çözümler üretti.
 

Gerek ilçede, gerekse İstanbul genelinde mülki ve idari amirlerle geliştirdiği diyaloglarla çözümler üretmeye halkı rahatlatmaya devam ediyor. Ayrım yapmadan herkese he her kesime eşit davranarak gönülleri fethetmeye devam ediyor. Dil, din, renk, etnik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan tüm vatandaşın ihtiyacını karşılayan Doğan herkesin muhtarı olmayı başardı.

 
İnanç kurumları arasında ayrım yapmayarak vatandaşın inancına saygıda kusur etmedi. Camiye verdiği değerin aynısını Cemevleri’ne de verdi. Cami cemaatiyle de yakınlaştı, Cemevleri ile de muhabbet etti. İki kesimin derdiyle dertlendi, sevinçlerine ortak oldu. Ayrım yapmadan her iki kesimin düğününe ve cenazesine eksiksiz katıldı.

 
Ümit Doğan, Muhtar olmanın gereğinin insan olmaktan geçtiğini dosta düşmana gösterdi. Bundan dolayı vatandaşlar tarafından övgüyle söz edilen muhtar oldu. Yaptığı çalışmaları halkına duyduğu saygının gereği olarak yaptı. Yapmaya devam ediyor. Bütün çalışmalarını halkıyla birlikte yaptı. İhtiyaçları halka danışarak tespit etti. Öncelikleri ihtiyaçlara göre belirledi. Yıkıcı değil yapıcı üslubuyla kazanmasını bildi. O kazandıkça halk kazandı, halk kazandıkça o mutlu oldu.     
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat